Skip to content Skip to footer

Ungjillëzimi dhe sovraniteti i Perëndisë

Autor: J.I. Packer

400 Lekë

Nëse Perëndia e ka gjithçka në kontroll, a mundet që të krishterët të mos e marrin seriozisht ungjillëzimin? Apo që të angazhohesh shumë në ungjillëzim do të thotë që në të vërtetë Perëndia nuk është sovran?

Informacion shtesë

Përshkrimi

Nëse Perëndia e ka gjithçka në kontroll, a mundet që të krishterët të mos e marrin seriozisht ungjillëzimin? Apo që të angazhohesh shumë në ungjillëzim do të thotë që në të vërtetë Perëndia nuk është sovran? Në këtë libër klasik, J.I. Packer-i të shpjegon, duke shqyrtuar me kujdes të dhënat biblike, si të kuptosh drejt sovranitetin e Perëndisë. Kjo nuk është një pengesë për të ungjillëzuar, por një nxitje dhe një mbështetje e fuqishme për të!

E-mail
Password
Confirm Password