Skip to content Skip to footer

Adhurimi familjar

Autor: Joel R. Beeke

150 Lekë

A dëshirojmë të shohim rizgjim te fëmijët tanë? Le të kemi parasysh se shpesh Perëndia e përdor ripërtëritjen e adhurimit familjar për të sjellë rizgjim në kishë.

Informacion shtesë

Përshkrimi

A dëshirojmë të shohim rizgjim te fëmijët tanë? Le të kemi parasysh se shpesh Perëndia e përdor ripërtëritjen e adhurimit familjar për të sjellë rizgjim në kishë. Ky libër shpjegon themelet teologjike, detyrën që kemi dhe si ta vëmë atë detyrë në praktikë. Gjithashtu na ndihmon dhe na drejton si ta praktikojmë adhurimin familjar.

E-mail
Password
Confirm Password