Skip to content Skip to footer

Botime

Eriku thotë të lutëm
Dai Hankey
350 Lekë
Hiri i Tij mjafton
Melissa Kruger
250 Lekë
Mendime mëngjesi
Octavius Winslow
850 Lekë
Prej buzëve të të vegjëlve
Jeff Kingswood
250 Lekë
Corrie ten Boom
Laura Caputo Wickman
150 Lekë

Komentari i Biblës Matthew Henry

Me gëzim jua ofrojmë mundësinë të përdorni komentarin Matthew Henry online. Komentari u shkrua rreth 3 shekuj më parë nga i përndrituri, shërbenjësi Matthew Henry.

Media Sociale

[custom-facebook-feed feed=1]

Duke ndjekur thirrjen në të cilën të ka vendosur Perëndia,
nuk do të ketë asnjë punë aq të ulët sa të mos ketë shkëlqim dhe vlerë në sytë e Perëndisë.

Zhan Kalvin

Abonohu

[mc4wp_form id="461" element_id="style-4"]
E-mail
Password
Confirm Password