Skip to content Skip to footer

Takimet me Jezusin

Autor: David Murray

450 Lekë

Ky plan leximi i Biblës për fëmijë nga mosha 6-12 vjeç, i udhëheq ata përmes jetës së Krishtit përgjatë një viti, duke iu mësuar atë që Shkrimi thotë për Jezusin.

Informacion shtesë

Përshkrimi

NJË PLAN I PËRDITSHËM I LEXIMIT TË BIBLËS PËR FËMIJË

Ky plan leximi i Biblës për fëmijë nga mosha 6-12 vjeç, i udhëheq ata përmes jetës së Krishtit përgjatë një viti, duke iu mësuar atë që Shkrimi thotë për Jezusin. Në më pak se pesë minuta në ditë, fëmijët do të njohin jetën dhe mësimet e Jezusit, si dhe dhuratën e Tij për jetë të përjetshme për të gjithë ata që besojnë në Të. 

E-mail
Password
Confirm Password