Skip to content Skip to footer

Betty Greene

Autor: Laura Caputo Wickman

150 Lekë

Beti dëshironte të mësonte të pilotonte që në moshën shtatë vjeçare.

Informacion shtesë

Përshkrimi

VAJZA QË DËSHIRONTE TË FLUTURONTE

Beti dëshironte të mësonte të pilotonte që në moshën shtatë vjeçare. Ajo mori mësime pilotimi sapo mundi dhe i përdori aftësitë e saj për të shërbyer në Luftën e Dytë Botërore. Pas mbarimit të luftës, Beti ndihmoi në themelimin e Bashkësisë së Misionit të Aviacionit (MAF). Ndiqni aventurat ngazëlluese të
Betit në këtë histori të vërtetë frymëzuese. 

E-mail
Password
Confirm Password