Skip to content Skip to footer

I gjendur jashtë loje në Ekuatinë

Autor: Cliff Rennie

200 Lekë

Papritur, Dagu ndjeu një dhimbje të fortë nga një goditje në pjesën e pasme të kokës, dhe më pas gjithçka iu errësua.

Informacion shtesë

Përshkrimi

Papritur, Dagu ndjeu një dhimbje të fortë nga një goditje në pjesën e pasme të kokës, dhe më pas gjithçka iu errësua. Në rrugicat e rrezikshme të kryeqytetit të Amerikës së Jugut, Dagu zbuloi një komplot për rrëzimin e Presidentit. Por në fillim, ai duhet të shpëtojë veten dhe më pas të bindë autoritetet për atë
që ka parë.

E-mail
Password
Confirm Password