Skip to content Skip to footer

Stinet e zemrës

Autor: Donna Kelderman

500 Lekë

Dikush një mbretëreshë, dikush edukatore; disa beqare, disa të martuara, disa të veja, disa nëna. Të gjitha ato, ashtu si gratë e sotme, i dinin gëzimet dhe dhimbjet e jetës.

Informacion shtesë

Përshkrimi

NJË VIT DEVOCIONESH NGA NJË BREZ GRASH NË TJETRIN

Dikush një mbretëreshë, dikush edukatore; disa beqare, disa të martuara, disa të veja, disa nëna. Të gjitha ato, ashtu si gratë e sotme, i dinin gëzimet dhe dhimbjet e jetës. Por ajo që i solli bashkë këtë brez grash, dhe që i lidhi me gratë sot, ishte zemra e tyre për Perëndinë dhe përkushtimi ndaj Krishtit. Bashkohuni me to në stinët e ndryshme të zemrave të tyre përmes këtyre devocioneve. Gjeni inkurajim dhe mençuri të përjetshme nga një brez në tjetrin.

E-mail
Password
Confirm Password