Skip to content Skip to footer

David Brainerd, Jeta dhe ditari i tij

Autor: Jonathan Edwards

1,000 Lekë

Në këtë libër të mrekullueshëm rrëfehen jeta dhe veprat e një njeriu të përulur. David Brainerdi (1718–1747) ka shërbyer si misionar mes indianëve amerikanë.

Informacion shtesë

Përshkrimi

Në këtë libër të mrekullueshëm rrëfehen jeta dhe veprat e një njeriu të përulur. David Brainerdi (1718–1747) ka shërbyer si misionar mes indianëve amerikanë. Ai jetoi 29 vjet në rrethana të vështira dhe përjetoi një luftë të fortë të brendshme. Jeta dhe trashëgimia e tij është bërë pjesë e veçantë e historisë së krishterë në mbarë botën. Ai ka jetuar në të njëjtën periudhë të bekuar me Jonathan Edwards-in dhe Xhorxh Uajtfildin, gjatë kohës së Rizgjimit të Madh.

E-mail
Password
Confirm Password