Skip to content Skip to footer

Dashuri mahnitëse

Autor: John R. De Witt

400 Lekë

Edhe pse shëmbëlltyra më e njohur e Krishtit, shëmbëlltyra e djalit plangprishës nuk lexohet shpesh në mënyrë të drejtpërdrejtë. Megjithatë, mesazhi i saj është tepër i rëndësishëm për t’u hamendësuar.

Informacion shtesë

Përshkrimi

Edhe pse shëmbëlltyra më e njohur e Krishtit, shëmbëlltyra e djalit plangprishës nuk lexohet shpesh në mënyrë të drejtpërdrejtë. Megjithatë, mesazhi i saj është tepër i rëndësishëm për t’u hamendësuar. Të rrokësh të vërtetën e saj do të thotë të zotërosh burimin e të gjithë ngushëllimit dhe paqes: të njohësh dashurinë mahnitëse. Libri është një prezantim prekës dhe i thjeshtë i domethënies së Krishterimit të vërtetë

E-mail
Password
Confirm Password