Skip to content Skip to footer

Shpëtimtari u lind

80 Lekë

Kjo broshurë përcjell një shpjegim të detajuar të Lajmit të Mirë të Krishtlindjes.

Informacion shtesë

Përshkrimi

LAJMI I KRISHTLINDJES PËR MUA
BROSHURË

Kjo broshurë përcjell një shpjegim të detajuar të Lajmit të Mirë të Krishtlindjes. Përveç tregimeve përmban edhe punëdore, ngjyrosje dhe një labirint. Broshura mund të shpërndahet tek fëmijët e kishës, por edhe në lagje si broshurë ungjillëzimi (me një dhuratë Krishtlindjeje).

E-mail
Password
Confirm Password