Skip to content Skip to footer

Fredi Frikacaku mëson të fluturojë

Autor: Linda Bikker

180 Lekë

Fredi Frikacaku është një shqiponjë e vogël. Por ai nuk guxon të fluturojë.

Informacion shtesë

Përshkrimi

Fredi Frikacaku është një shqiponjë e vogël. Por ai nuk guxon të fluturojë.  Ai ulet plot me frikë mbi majën e shkëmbit. Pranë tij kalojnë shumë kafshë dhe njerëz. Ata përpiqen t’ia mbushin mendjen që të hapë krahët e të fluturojë. Por Fredi pret i ulur tek shkëmbi. Derisa…. Ky libër me figura flet për mposhtjen e frikës dhe me siguri do ta tërheqë vëmendjen e fëmijëve!

E-mail
Password
Confirm Password