Skip to content Skip to footer

Gladys Aylward

Autor: Laura Caputo Wickman

150 Lekë

Gledisi dëshironte shumë t’i shërbente Perëndisë në Kinë, por Kina ishte shumë larg!

Informacion shtesë

Përshkrimi

GRUAJA E VOGËL ME NJË ËNDËRR TË MADHE

Gledisi dëshironte shumë t’i shërbente Perëndisë në Kinë, por Kina ishte shumë larg! Në udhëtimin e saj ngazëllues, asaj iu desh t’u arratisej ujqërve, të hipte fshehurazi në një anije dhe të udhëtonte me gomar. Kur më në fund arriti në Kinë, fshatarët i gjuajtën me baltë! Zbuloni se çfarë ndodhi më pas në këtë histori të vërtetë e frymëzuese.

E-mail
Password
Confirm Password