Skip to content Skip to footer

Perëndia po vjen

80 Lekë

Broshura është një shpjegim i Lajmit mahnitës të ditës së Rrëshajëve.

Informacion shtesë

Përshkrimi

LAJMI I RRËSHAJËVE PËR MUA
BROSHURË

Broshura është një shpjegim i Lajmit mahnitës të ditës së Rrëshajëve. Përveç tregimeve përmban edhe punëdore, ngjyrosje dhe një fjalëkryq. Broshura mund të shpërndahet tek fëmijët e kishës, por gjithashtu edhe në lagje si broshurë ungjillëzimi.

E-mail
Password
Confirm Password