Skip to content Skip to footer

Në vijën e zjarrit

Autor: Cliff Rennie

200 Lekë

Karriera vezulluese e Dagut dukej se po merrte tatëpjetë dhe planet për jetën e tij nuk ishin ato që ai kishte shpresuar.

Informacion shtesë

Përshkrimi

Karriera vezulluese e Dagut dukej se po merrte tatëpjetë dhe planet për jetën e tij nuk ishin ato që ai kishte shpresuar. Por, a është duke ndodhur diçka tjetër prapa skenave? Rekordi i dobët i golave të Dagut mund të mos jetë arsyeja e vetme pse ai e gjen veten duke rënë nga majat në klubin më të pasur në botë. A po pengohen planet e Dagut nga komploti i dikujt tjetër? Nga një komplot, i cili nuk do t’ia dijë fare për njerëzit e tjerë… edhe nëse jetojnë apo vdesin?

E-mail
Password
Confirm Password