Skip to content Skip to footer

Halloween, Çfarë po kërkon?

25 Lekë

Prindërit kërkojnë më të mirën për fëmijët e tyre…Prandaj edhe i lejojnë ata të festojnë Halloween-in.

Informacion shtesë

Përshkrimi

Prindërit kërkojnë më të mirën për fëmijët e tyre…Prandaj edhe i lejojnë ata të festojnë Halloween-in. Arsyeja është shumë e mirë dhe e bukur. Kjo festë duket si festë fëmijësh që po zë vend në traditat tona shqiptare. Por a e duam këtë si traditë? A duam një festë errësire që na çon larg dritës dhe që na jep vetëm frikë, ankth, dhe trishtim? Kjo broshurë shpjegon kuptimin e Halloween-it për fëmijët dhe prindërit e tyre.

E-mail
Password
Confirm Password