Skip to content Skip to footer

Shiko dhe Dëgjo

Autor: Laura Zwoferink

800 Lekë

Ky libër u vjen në ndihmë fëmijëve që të njihen me tregimet e Biblës në një moshë të hershme.

Informacion shtesë

Përshkrimi

TREGIME BIBLIKE

Ky libër u vjen në ndihmë fëmijëve që të njihen me tregimet e Biblës në një moshë të hershme. ‘Shiko dhe Dëgjo’ është plot me ilustrime, në mënyrë që fëmijët të shohin dhe të zbulojnë sa më shumë nga të vërtetat e Biblës. Historitë biblike mund t’u tregohen fëmijëve përmes ilustrimeve. Tekstet e shkurtra janë një ndihmë për ta. Ata fëmijë që sapo kanë filluar aventurën e leximit, nuk do të kenë nevojë për ndihmën e të tjerëve; mund ta lexojnë librin vetë.

E-mail
Password
Confirm Password