Skip to content Skip to footer

Mendime mëngjesi

Autor: Octavius Winslow

850 Lekë

Kjo vepër klasike devocionale përmban një mori meditimesh nga Octavius Winslow. Ai ofron nga një meditim për çdo mëngjes të vitit.

Informacion shtesë

Përshkrimi

Kjo vepër klasike devocionale përmban një mori meditimesh nga Octavius Winslow. Ai ofron nga një meditim për çdo mëngjes të vitit. Me çdo faqe të çmuar që do të lexoni, shpirti juaj do ngazëllehet dhe do të ndizen në të flakët e shenjtërisë që çojnë në dashuri të sinqertë dhe lavdërim për Zotin. Përtej mësimeve të zakonshme, Winslow jep njohuri të mrekullueshme teologjike nga Fjala e Perëndisë që do të ndërtojnë, sfidojnë dhe stimulojnë të krishterët e rinj dhe të vjetër njësoj.