Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Komentari Biblik Matthew Henry

Zanafilla

Megjithëse meraku im më i madh është, që të jem në gjendje t’i jap një llogari pozitive Perëndisë dhe ndërgjegjes time, gjithsesi pritet që unë t’i jap botës gjithashtu pak…

Read More